|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Húsleves
|
A fazékba tesszük a 2 liter hideg vizet, majd a megmosott húsos csontot beletesszük, lassú tűzön kezdjük főzni. Ízesítjük a 4 l... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pista46
2014.03.30 16:24
|
|
|
|
|
|
Saslik
|
1 liter vízben felrakom főzni a szeletekre vágott 2 fej hagymát, babérlevelet, ecetet, fokhagymát, fűszerkeverékeket, sót, bors... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
patakigigi
2014.03.26 15:11
|
|
|
|
|
|
Csuka tormamártással
|
A csukát gondosan megtisztítjuk,A friss tormát meghámozzuk és lereszeljük.
A halat egészben a fejével együtt annyi vízben,hog... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.23 14:52
|
|
|
|
|
|
Húsvéti főtt sonka
|
Eléggé sós, szép parasztsonka darabot vásároltam, ezért beáztattam legalább 3-4 órára hideg vízbe. Leöntöm a vizet róla és felö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.10 15:42
|
|
|
|
|
|
Lencsepüré
|
A lencsét a fokhagymával, sóval, bprssal, a babérlevéllel, annyi vízzel, amennyi ellepi, megfőzzük. Merülőmixerrel pürésítjük, ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
taen
2013.02.19 22:41
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
|